Sarıcan: "Kurbanda 2 Milyon İhtiyaç Sahibine Ulaşmayı Hedefliyoruz"

Sarıcan: "Kurbanda 2 Milyon İhtiyaç Sahibine Ulaşmayı Hedefliyoruz"

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Osmaniye Şube Başkanı Nadir Sarıcan, 620 lira kurban bedelinin vekalet yoluyla İHH'ya bağışlamak...

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Osmaniye Şube Başkanı Nadir Sarıcan, 620 lira kurban bedelinin vekalet yoluyla İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverlerin, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağını söyledi.

Sarıcan, yaptığı açıklamada, bu yıl ki kurban organizasyonunu "25 yıldır ümmete kurban" sloganıyla yurt içindeki kurban çalışmaları ile birlikte 106 ülke ve bölgede gerçekleştirerek 2 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

620 lira kurban bedelinin vekalet yoluyla İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverlerien, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağını söyleyen Sarıcan, "Ekiplerimiz

hayırseverlerin kurbanlarını kesip muhtaçlara ulaştırmak için yollara düşecek. Kimisi saatlerce uçak yolculuğu yapacak, kimisi doğru dürüst yolu bile olmayan bölgelerde zor şartlar altında ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Gittikleri bölgelerde İHH ekipleri, her şeye rağmen kendilerine emanet edilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.