Sarıkamış Şehitemin Köyü

Sarıkamış Şehitemin Köyü

Şehitemin Köyü Haberleri, Sarıkamış Şehitemin Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Şehitemin Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kars Köyleri Arasında Yer Alan Şehitemin Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Sarıkamış Şehitemin köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şehitemin köyü son dakika gelişmeleri, Şehitemin köyüne özgü yemekler, Sarıkamış Şehitemin köyünün tarihi, Şehitemin köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şehitemin köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şehitemin, Kars ilinin Sarıkamış ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şehitemin Köyü Resimleri ve Şehitemin köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sarıkamış Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıkamış Kars Arası Kaç Km? Sarıkamış Hava Durumu? Kars Köyleri ve Sarıkamış Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karslı iseniz Kars Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karslı Ünlüler arasında Sarıkamış Şehitemin Köyünde doğan biri var mı? Sarıkamış Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şehitemin, Kars ili Sarıkamış ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün bilinen eski adı Alakilise'dir.Kars iline 85 km, Sarıkamış ilçesine ise 31 km uzaklıktadır. Köyün geçin kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu bulunmakta ve taşımalı eğitim sisteminden faydalanmamaktadır. Sağlık evi ve köyün içme suyu şebekesi bulunmaktadır.

Yıllara göre köy nüfus verileri
2012    940 
2011    957 
2000    864 
1990    1095 
1985    1146 
 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.