Sarıkaya Bebekköy

Sarıkaya Bebekköy

Bebekköy köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Bebekköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Bebekköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sarıkaya Bebekköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bebekköy köyü son dakika gelişmeleri, Bebekköy köyüne özgü yemekler, Sarıkaya Bebekköy köyünün tarihi, Bebekköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bebekköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eskiden kervanlar olurdu.Bu kervanın sahibinin çocuğu olmuyor.Sonunda bizim köyden yani bebekten geçerken bebek doğuyor ve tekrar dönerken bebek köyünde bebek ölüyor ve ölen bebeği ziyarete gelenlere sorulan sorunun cevabı neden geldiniz bebeği ziyarete geldik diyorlar ve koyun adı kalıyor bebek.

Yozgat iline 93 km, Sarıkaya ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Bebekköy, Yozgat ilinin Sarıkaya ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bebekköy Köyü Resimleri ve Bebekköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sarıkaya Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıkaya Yozgat Arası Kaç Km? Sarıkaya Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Sarıkaya Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Sarıkaya Bebekköy Köyünde doğan biri var mı? Sarıkaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.