Sarıyahşi Yaylak Köyü

Sarıyahşi Yaylak Köyü

Yaylak Köyü Haberleri, Sarıyahşi Yaylak Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Yaylak Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Aksaray Köyleri Arasında Yer Alan Yaylak Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Sarıyahşi Yaylak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yaylak köyü son dakika gelişmeleri, Yaylak köyüne özgü yemekler, Sarıyahşi Yaylak köyünün tarihi, Yaylak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yaylak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yaylak , Aksaray ilinin Sarıyahşi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yaylak Köyü Resimleri ve Yaylak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sarıyahşi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıyahşi Aksaray Arası Kaç Km? Sarıyahşi Hava Durumu? Aksaray Köyleri ve Sarıyahşi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksaraylı iseniz Aksaray Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Aksaraylı Ünlüler arasında Sarıyahşi Yaylak Köyünde doğan biri var mı? Sarıyahşi Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yaylak , Aksaray ilinin Sarıyahşi ilçesine bağlı bir köydür.

Aksaray il merkezine 105 km, Sarıyahşi ilçesine 5 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak taşımalı eğitim olduğu için faal değildir. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.