Saruhanlı Develi Köyü

Saruhanlı Develi Köyü

Develi Köyü haberleri, Saruhanlı Develi köyü güncel son dakika gelişmeleri, Develi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Manisa Köyleri Arasında yer alan Develi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Saruhanlı Develi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Develi köyü son dakika gelişmeleri, Develi köyüne özgü yemekler, Saruhanlı Develi köyünün tarihi, Develi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Develi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Develi , Manisa ilinin Saruhanlı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Develi köyü resimleri ve Develi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Saruhanlı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Saruhanlı Manisa Arası Kaç Km? Saruhanlı Hava Durumu? Saruhanlı Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Saruhanlı Develi Köyünde doğan biri var mı? Saruhanlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Develi , Manisa ilinin Saruhanlı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallede develerin çok olması sebebiyle mahallenin adının "Develi" olmasına karar verilmiştir.Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Manisa il merkezine 27 km, Saruhanlı ilçesine 8 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilkokul okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik, sabit telefon ve internet vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum