Şefaatli Arife Köyü

Şefaatli Arife Köyü

Arife köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Arife köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Arife köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şefaatli Arife köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Arife köyü son dakika gelişmeleri, Arife köyüne özgü yemekler, Şefaatli Arife köyünün tarihi, Arife köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Arife köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yozgat iline 72, Şefaatli ilçesine 27 km uzaklıktadır.

Arife, Yozgat ilinin Şefaatli ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Arife Köyü Resimleri ve Arife köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şefaatli Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Şefaatli Yozgat Arası Kaç Km? Şefaatli Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Şefaatli Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Şefaatli Arife Köyünde doğan biri var mı? Şefaatli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
2
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.