Şefaatli Çaydoğan Köyü

Şefaatli Çaydoğan Köyü

Çaydoğan köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Çaydoğan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Çaydoğan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şefaatli Çaydoğan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çaydoğan köyü son dakika gelişmeleri, Çaydoğan köyüne özgü yemekler, Şefaatli Çaydoğan köyünün tarihi, Çaydoğan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çaydoğan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çaydoğan bir Türkmen köyüdür. Köyün eski adı Alibardır, bu isim ise Türkmen Alibar/Alibarlı oymağından-aşiretinden gelmektedir.

Yozgat iline 56 km, Şefaatli ilçesine 12 km uzaklıktadır.

NÜFÜS

  • 2012 yılında 137
  • 2007 yılında 200
  • 2000 yılında 225
  • 1997 yılında 240

Çaydoğan, Yozgat ilinin Şefaatli ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çaydoğan Köyü Resimleri ve Çaydoğan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şefaatli Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Şefaatli Yozgat Arası Kaç Km? Şefaatli Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Şefaatli Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Şefaatli Çaydoğan Köyünde doğan biri var mı? Şefaatli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.