Sefirin Kızı 46.Bölüm Fragmanı

Sefirin Kızı 46.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 46.Bölümünde neler olacak? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 46.Bölümünü pazartesi akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yahya’nın nikah masasını terk etmesinin ardından Halise’nin tutuklanması konakta bomba etkisi yaratmıştır. Sancar annesinin tutuklanma nedenini anlamaya çalışırken Mavi’yi de Sedat’tan uzak tutmaya çalışır. Olanların iç yüzünü ise Yahya’dan öğrenecektir. İki kardeş Halise’yi çıkarmak için mücadele etseler de annelerine karşı aldıkları tavrı korumaya kararlılardır.

Mavi, dışarıda kopan felaketlerden ve yaşanan tüm olumsuzluklardan Melek’i korumak için bir anda kendilerine küçük bir dünya kurar. Üstelik bunu Sancar’ı çok şaşırtacak bir yerde yapacaktır.

Dudu yaşadıklarına inanamaz ve yaşadığı acıyla konakta kriz yaratmaya devam eder. Yahya ise büyük bir pişmanlığın peşinde Elvan’la konuşmaya çalışır. Elvan, Bora sayesinde bambaşka bir Elvan keşfederken konağın sınırlarından girdiği anda arka arkaya öğrendikleriyle sarsılır.

Sedat ise hız kesmeden saldırmayı sürdürür ve Sancar’ın kucağına başka bir bomba daha bırakır. Sancar aynı yerden sınanmaya devam ederken Mavi’nin geçmişindeki başka sırlar da yavaş yavaş su yüzüne çıkar. Sonunda Sedat’ın kontrolden çıkan öfkesiyle herkesin hayatı bir kabusa dönüşecektir.

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 46.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Sefirin Kızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sefirin Kızı dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar