Şehit Annesi: “Ben Evladımın Kokusunu Sizlerden Alıyorum"

Şehit Annesi: “Ben Evladımın Kokusunu Sizlerden Alıyorum"

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Aktütün bölgesinde 10 Temmuz tarihinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Aktütün bölgesinde 10 Temmuz tarihinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Kamil Yelmen'in annesi Fedai Yelmen ve kız kardeşi Ebru Yelmen ile şehidin yakınları Adana İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Şehit ailesi, Adana İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Yılmaz ve beraberindeki askerlerle kışla girişinde karşılandı. Askerlerin şehidin annesinin elini öperek çiçek takdim etmesi ve "Siz bizim de annemizsiniz" diyerek kucaklamasıyla duygusal anlar yaşandı.

Kışla yemekhanesinde erlerle birlikte yenilen yemeğin ardından şehitler için dua edildi. Şehit annesi, "Ben evladımın kokusunu sizlerden alıyorum, oğlum cezeryeyi çok severdi, onun hayrına sizlerin yemesini istiyorum" diyerek askerlere cezerye ikramı yaptı.

Adana İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Yılmaz da şehidin annesine, "Bizler senin evlatlarınız, ne zaman Kamil'i özlersen, her ne sıkıntın olursa olsun, gece gündüz fark etmez bizi ara hemen yanında oluruz, sen yalnız değilsin, biz büyük bir aileyiz ve bu büyük aileyi yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmez" diyerek tesellide bulundu.

Şehit Annesi: “Ben Evladımın Kokusunu Sizlerden Alıyorum"

Şehit Annesi: “Ben Evladımın Kokusunu Sizlerden Alıyorum"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.