Şehit Polis Memuru Hasan Hüseyin Çalışkan Defnedildi

Şehit Polis Memuru Hasan Hüseyin Çalışkan Defnedildi

Şanlıurfa'da dün gece otogarda silahlı saldırı sonucu 2 arkadaşıyla birlikte şehit olan Şanlıurfalı polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan gözyaşları...

Şanlıurfa'da dün gece otogarda silahlı saldırı sonucu 2 arkadaşıyla birlikte şehit olan Şanlıurfalı polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan gözyaşları içinde defnedildi.

Şanlıurfa'da dün gece saat 01.00 sıralarında otogarda üst araması yapmak istedikleri ve Bolu'ya gitmek üzere bilet aldığı öğrenilen emekli bir uzman çavuşun 17 yaşındaki oğlu Hüseyin Doğukan Erdoğan tarafından 2 arkadaşıyla birlikte şehit edilen polis memurları Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlanırken, aynı saldırıda şehit olan Şanlıurfalı polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan ise Yusufpaşa Camisinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Bediüzzaman Mezarlığında defnedildi.

Törenin ardından Emniyet Müdürlüğünden konvoy halinde camiye getirilen şehidin cenazesi, burada kılınan namazın ardından Bediüzzaman Mezarlığına götürüldü. Cenaze dualarla defnedilirken şehidin eşi ve yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Cenazede slogan atan kalabalık teröre lanet okudu. Cenazeye şehidin biri kız iki çocuğu da katıldı.

Şehit Polis Memuru Hasan Hüseyin Çalışkan Defnedildi

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.