Seksenler 184. Bölüm Fragmanı-İZLE 12 Mart

Seksenler 184. Bölüm Fragmanı-İZLE, Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 184. Bölümü perşembe akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 184. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Seksenler, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Seksenler 184. Bölüm yeni fragman izle…

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 184. Bölümü perşembe akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan, 184. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Seksenler Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seksenler dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

Çınaraltı Mahallesine Noter Açılıyor!

Komiser Rıza, çalınan televizyonları bulduğu için başta Fehmi ve Rukiye olmak üzere herkes çok mutludur. Öte yandan Sami, Elvan ve Şahin’in evlenmesine izin verdiği için Şahin’i büyük bir heyecan sarmıştır.

Nazlı ile evlenebilmek için maaşlı bir iş bulmak zorunda olan Ergun, Hayati’nin hastanesinde hasta bakıcı olarak işe başlar. Ergun bu sayede Nazlı ile evlenebilecektir, ancak Ergun’un hasta bakıcılık yapması oldukça zordur.

Çınaraltı mahallesine açılan noter, mahalle halkını heyecanlandırır. Noter, en çok da Pastacı Sami’nin annesi Fato Ananın işine yarar. Çınaraltı mahallesinin noteri sayesinde Fato Ana büyük bir beladan kurtulur.

Gülden’i hamilelik endişesi sarmıştır. Her an doğum yapacağından korkan Gülden’in imdadına Rukiye yetişir. Rukiye Gülden’le ilgilenince, Gülden’in annesi Necla ve Rukiye arasında tatlı çekişmeler yaşanır.

SEKSENLER DİZİSİ 182.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çınaraltı Mahallesinde Step Rüzgarı!

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen Sinan ve Kasap Bahtiyar’ın imdadına Belediye Başkanı Mustafa yetişir. Mustafa tüm mahalleliyi organize eder, herkes bir step hocası eşliğinde Çınaraltı mahallesinde step yapmaya başlayınca birbirinden komik anlar yaşanır!

İş bulamadığı için Nazlı ile evlenemeyen Ergun polis olmaya karar verir! Şahin, Elvan’ı Sami’den istemeye gitmek istemektedir, Sami Elvan’ı Şahin’e vermek istemez.

Öte yandan avukat olan Nevzat’ın başı mafya ile beladadır. Nevzat büyük tehditler sonucu, istemediği bir savunmayı yapmak zorunda bırakılır.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar