Seksenler 189. Bölüm Fragmanı-İZLE 16 Nisan

Seksenler 189. Bölüm Fragmanı-İZLE, Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 189. Bölümü perşembe akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 189. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Seksenler, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Seksenler 189. Bölüm yeni fragman izle…

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 189. Bölümü perşembe akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan, 189. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Seksenler Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seksenler dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

Ergun ve Nazlı Evlenebilecek mi?

Ergun ve Nazlı’nın yıllardır beklediği an gelmiştir. Nikaha saatler kalmıştır... Ergun ile evleneceği için oldukça heyecanlı olan Nazlı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Nazlı’nın gelinliğini teslim etmesi gereken Emel, gelinliğin üzerindeki vişne lekesini çıkaramadığı için ne yapacağını bilememektedir. Emel ve Rıza, çareyi Nazlı’ya yeni bir gelinlik almakta bulur. Bütün bunlar yetmezmiş gibi nikah günü geldiğinde Ergun ortalardan kaybolur.

Herkes evden çıkmak için hazırken, damat Ergun’un gelini almaya hala gelmemiş olması başta Fehmi olmak üzere herkesi çok sinirlendirir ve meraklandırır. Nazlı ise çok üzgündür. Ergun’un nerede olduğu merak konusudur.

Diğer taraftan Niyazi ise en büyük aşkı Nazlı’nın, Ergun ile evlenecek olmasından dolayı çok üzgündür.

SEKSENLER DİZİSİ 186.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın Kına Gecesinde Duygusal Anlar Yaşanacak!

Ergun ve Nazlı’nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun’un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatır.

Ergun, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir. Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar. Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanır.

Nazlı’nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla beklemektedir.

Nazlı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar