Seksenler 193. Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 14 Mayıs Cumartesi

Seksenler 193. Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 14 Mayıs Cumartesi

7 Mayıs 2016 Kertenkele 193. Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 193. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler 193. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 193.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ SEKSENLER' DE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Seksenler dizisinin yeni bölümü olan 193.Bölümünde neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Dizinin, yeni bölümleriyle Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinin 193.Bölüm fragmanını izle…



Seksenler 192.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

SEKSENLER DİZİSİ 192.BÖLÜM İZLE

SEKSENLER DİZİSİ 191.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seksenler’de Zengin Adam Rüzgarı!

Çınaraltı mahallesine zengin bir iş adamının gelecek olması, mahalle esnafına büyük bir heyecan yaşatır. Herkes zengin iş adamını beklemektedir. Zengin adamın mahalleye geliş sebebi büyük bir merak konusudur.

Güzel bir ev satın alıp bir an önce Nazlı ile kendi evine gitmek isteyen Ergun, plakçı dükkanını satmıştır. Plakçı dükkanını satın alan Niyazi olunca, Ergun deliye döner. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Rukiye Ergun’un satın almak istediği evin uzak olduğundan şikayet etmeye başlayınca, işler içinden çıkılamaz bir hal alır.

Taze anne Gülden, bebek konusunda fazla endişeli bir insan olmaya başlamıştır. Gülden’in endişesi, Ahmet’e çok zor anlar yaşatır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.