Şemdinli Yufkalı Köyü

Şemdinli Yufkalı Köyü

Yufkalı köyü haberleri, Yufkalı güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hakkari köyleri arasında yer alan Yufkalı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Yufkalı köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Şemdinli Yufkalı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yufkalı köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yufkalı, Hakkâri ilinin Şemdinli ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı, 1840 yılı kayıtlarında Süryanice kökenli Nêrdûşâ olarak geçmektedir.2015 yılında köy statüsü almıştır.

Yufkalı, Hakkarinin Derecik ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yufkalı köyü resimleri ve Yufkalı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şemdinli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Derecik yöresine özgü haber kanalı var mı? Şemdinli Hakkari Arası Kaç Km? Derecik Hava Durumu? Hakkari Köyleri ve Derecik Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hakkarili iseniz Hakkarili Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Hakkarili Ünlüler arasında Derecik Yufkalıköyünde doğan biri var mı? Şemdinli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.