Senirkent Ortayazı Köyü

Senirkent Ortayazı Köyü

Senirkent Ortayazı Köyü haberleri, Ortayazı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ortayazı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Isparta Köyleri Arasında yer alan Ortayazı köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Senirkent Ortayazı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ortayazı köyü son dakika gelişmeleri, Ortayazı köyüne özgü yemekler, Senirkent  Ortayazı köyünün tarihi, Ortayazı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ortayazı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ortayazı , Isparta ilinin Senirkent ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Ortayazı Köyü Resimleri ve  Ortayazı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Senirkent Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Senirkent -Isparta Arası Kaç Km? Senirkent Hava Durumu? Isparta Köyleri ve Senirkent  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Isparta'lı  iseniz Isparta Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Isparta Ünlüler arasında  Senirkent  Ortayazı Köyünde doğan biri var mı? Senirkent Doğumlu Ünlüler Kimler?

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.