Serbest geçişler başladı

İstanbul’da Mahmutbey Gişeleri’nde trafik yoğunluğunu önlemek için hazırlanan elektronik serbest geçiş sistemi bugün itibariyle başladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) geçiş güzergahındaki Mahmutbey Gişeleri’nde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek için hazırlanan elektronik serbest geçiş sistemleri bugün itibariyle çift yönlü olarak başladı. Otoyol üzerindeki 4 şerit üzerine kurulan sistemden geçen sürücüler, yıkım çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı gişelerden geçerek yollarına devam ediyor. Mahmutbey Gişeleri’nin ise önümüzdeki günlerde kaldırılacağı öğrenildi.

Edirne istikametinden gelen otobüs şoförü Samet Akan, “Çalışma güzel olmuş. Burayı her gün 1 buçuk saatte zor geçiyoruz. Gelirken sıkıntı, giderken sıkıntı. Bu çalışmanın da ilerleyen saatlerde nasıl olduğunu göreceğiz” dedi.

Bulgaristan’dan Türkiye’ye yük taşıyan kamyon şoförü Hasan Arslan, “Şu an burada trafik olmadığı için çok daha güzel olmuş. Burada normalde çok trafik sıkışıklığı yaşıyoruz. Burası çok güzel olmuş ve daha da güzel olacaktır. Gişeler kalkarsa bizim için daha güzel olur. Yapılan her bir şey kötü olur mu” diye konuştu.

Yurt dışından yük taşımacılığı yapan kamyon şoförü Kemal Kaba ise, “Çalışmalar güzel olmuş, ben beğendim. Bu vaziyette geçişler güzel olacak. Bu çalışma ile sıkışma olmaz, gelen geçer ve yoluna devam eder. Gişelerin kaldırılmasıyla yollarda geçişler daha rahat olacaktır” ifadelerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar