Serdivan’da Vatandaşları Sağlıklı Hayata Teşvik Ettiler

Serdivan’da Vatandaşları Sağlıklı Hayata Teşvik Ettiler

Serdivan Belediyesi ile Serdivan Toplum Sağlığı Merkezi, sağlığa yönelik risklerden toplumu korumak ve sağlıklı hayatı teşvik etmek için belediye hizmet...

Serdivan Belediyesi ile Serdivan Toplum Sağlığı Merkezi, sağlığa yönelik risklerden toplumu korumak ve sağlıklı hayatı teşvik etmek için belediye hizmet binası önünde ücretsiz bilgilendirme programı düzenledi.

Sağlıklı yaşam mobil aracında bulunan sağlık ekibi vatandaşları broşürlerle

bilgilendirerek, erken teşhisin öneminden bahsetti. Ayrıca son günlerde sık görülen grip vakaları ile ilgili toplumda doğru bilinen yanlış uygulamalar hakkında bilgi verilirken, gribin metabolizmaya etkileri ve bu rahatsızlığı önlemenin püf noktaları da anlatıldı. Çağımızın hastalığı obezite ve onunla mücadele yöntemleri de program boyunca en çok ilgi gören konular arasında yer aldı.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışma ile tüm vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürerek, hastalanmadan önce gerekli önlemleri alabilecek bilgiye ulaşmalarının amaçlandığı belirtilirken, bu çalışmaların Serdivan'ın farklı bölgelerinde de gerçekleştirileceği bildirildi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.