Şereflikoçhisar Akarca Köyü

Şereflikoçhisar Akarca Köyü

Akarca köyü haberleri, Şereflikoçhisar Akarca köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akarca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Akarca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şereflikoçhisar Akarca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akarca köyü son dakika gelişmeleri, Akarca köyüne özgü yemekler, Şereflikoçhisar Akarca köyünün tarihi, Akarca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akarca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akarca, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akarca Köyü Resimleri ve Akarca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Şereflikoçhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şereflikoçhisar Ankara Arası Kaç Km? Şereflikoçhisar Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Şereflikoçhisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Şereflikoçhisar Akarca Köyünde doğan biri var mı? Şereflikoçhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Akarca, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir mahalledir.Köy halkı tarihi belgelere göre eski tarihi süreçlerde bu bölgeye göç ettirilmiştir. Köy halkının çoğu Ankara ilinde yaşamaktadır.

Ankara il merkezine 130 km, Şereflikoçhisar ilçesine 45 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
1
1
0
1
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.