Şereflikoçhisar Aliuşağı Köyü

Şereflikoçhisar Aliuşağı Köyü

Aliuşağı köyü haberleri, Şereflikoçhisar Aliuşağı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aliuşağı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Aliuşağı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şereflikoçhisar Aliuşağı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aliuşağı köyü son dakika gelişmeleri, Aliuşağı köyüne özgü yemekler, Şereflikoçhisar Aliuşağı köyünün tarihi, Aliuşağı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aliuşağı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aliuşağı, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aliuşağı Köyü Resimleri ve Aliuşağı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Şereflikoçhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şereflikoçhisar Ankara Arası Kaç Km? Şereflikoçhisar Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Şereflikoçhisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Şereflikoçhisar Aliuşağı Köyünde doğan biri var mı? Şereflikoçhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Aliuşağı, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara il merkezine 182 km., Şereflikoçhisar ilçesine 32 km. uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.