Şereflikoçhisar Devekovan Köyü

Şereflikoçhisar Devekovan Köyü

Devekovan köyü haberleri, Şereflikoçhisar Devekovan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Devekovan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Devekovan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şereflikoçhisar Devekovan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Devekovan köyü son dakika gelişmeleri, Devekovan köyüne özgü yemekler, Şereflikoçhisar Devekovan köyünün tarihi, Devekovan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Devekovan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Devekovan, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Devekovan Köyü Resimleri ve Devekovan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Şereflikoçhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şereflikoçhisar Ankara Arası Kaç Km? Şereflikoçhisar Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Şereflikoçhisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Şereflikoçhisar Devekovan Köyünde doğan biri var mı? Şereflikoçhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Devekovan, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir mahalledir.

Devekovan, Ankara ili, Şereflikoçhisar ilçesine bağlı, engebeli bir arazi üzerine kurulmuş şirin bir mahalledir. İlçeye olan uzaklığı 20 km Ankara'ya olan uzaklığı ise 170 km dir. Kasaba yön olarak ilçemizin güneydoğusuna düşmektedir ve yaklasik 20 km uzakliktadir.

Kasabamızın kuzeyinde Cavlak, Kuzeybatısında Yeşilyurt, Kuzeydoğusunda Üzengilik, Doğusunda Eley, Güneyinde Baltalı ve Aliuşağı, Batısında da Karandere mahallesi sınırları ile çevrilidir.

2004 belediye seçimlerinde Refah Partisi 1.gelerek Rıza GÖRGÜLÜ başkan seçilmiştir. 2. dönem Anavatan partisi 36,55 oraninda oy alarak Hayati Çelik belediye baskani secilmistir. 3 Dönem ise DYP %39,61 oranında oy alarak seçimi kazanmış, Ömer Yılmaz belediye başkanı seçilmiştir.[1]

2009 Belediye seçimlerinde AK Parti %40,6 oranında oy alarak seçimi kazanmış, Memiş ÇELİK belediye başpkanı seçilmiştir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.