Şereflikoçhisar Palazobası Köyü

Şereflikoçhisar Palazobası Köyü

Palazobası köyü haberleri, Şereflikoçhisar Palazobası köyü güncel son dakika gelişmeleri, Palazobası köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ankara köyleri arasında yer alan Palazobası köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şereflikoçhisar Palazobası köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Palazobası köyü son dakika gelişmeleri, Palazobası köyüne özgü yemekler, Şereflikoçhisar Palazobası köyünün tarihi, Palazobası köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Palazobası köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Palazobası, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Palazobası Köyü Resimleri ve Palazobası köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Şereflikoçhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şereflikoçhisar Ankara Arası Kaç Km? Şereflikoçhisar Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Şereflikoçhisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Şereflikoçhisar Palazobası Köyünde doğan biri var mı? Şereflikoçhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Palazobası, Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesine bağlı bir mahalledir.

Palazobası mahallesi kurulmadan önce burada yabani kuş türlerinin konaklama yaptığı ve onun için buraya "kuş palazı" denildiği rivayet edilmektedir. Köy kurulunca, "kuş" sözcüğü kaldırılıp Palazobası denilmiştir[1].

Ankara il merkezine 165 km., Şereflikoçhisar ilçesine 16 km. uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.