4N1K İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 4N1K İlk Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan 4N1K İlk Aşk dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

4N1K İlk Aşk 10. Bölüm İzle

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaprak'ın başı ailesi ile fena dertte! İstanbul'dan ayrılma kararı alan aileyi durdurmak için herkes seferber oluyor!

Devamsızlık olayı Yaprak’ın başına feci dert açar. Son dakika raporu bulup olayı çözmüş olsalar da Yaprak babasını bir türlü ikna edemez. Babası Antalya’ya gitme kararı alır. Bir yandan çete diğer yandan Barış, Yaprak’ın babası Taner’i vazgeçirmekten her yolu denerler.

Ece, babasına okuldan ayrılacağını söyler. Tek bir şartla kalacaktır, babası annesine dönmeyi kabul ederse. Babası da bunun karşılığında Ece’den Sinan’la bir daha görüşmemelerini ister. Barış, Yaprak’ın babasını ikna etme yolu bulmuştur, üstelik bu bahane ile sürekli Yaprak’la da birlikte olabilecektir. Sürekli Barış’ın yoluna çıkmasından sıkılan Ali, onu buluşmaya çağırır. Barış Ali’yi korkaklıkla suçlarken, Ali ise ondan Yaprak’ı en az kendisi kadar sevdiğini ispatlarsa aradan çekileceğini söyler. Günlüğü Ela Öğretmene vermeye karar veren Yaprak onu bir kafeye buluşmaya çağırır. Barışla birlikte buluşma yerine giderler ancak her ikisi de Ali’nin onları takip ettiğinden haberleri yoktur.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. 4N1K İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 4N1K İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

Walker 4.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle
Young Sheldon 7.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle
Station 19 7.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
Grey’s Anatomy 20.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
9-1-1 7. Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle