8 teröristin öldürüldüğü operasyon sonrası o yol açıldı

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 8 teröristin öldürüldüğü operasyon öncesi güvenlik nedeniyle kapatılan Tunceli-Pülümür-Erzincan yolunun trafiğe açıldığını...

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 8 teröristin öldürüldüğü operasyon öncesi güvenlik nedeniyle kapatılan Tunceli-Pülümür-Erzincan yolunun trafiğe açıldığını bildirdi.

Tunceli'de dün güvenlik güçlerinin istihbarat çalışması sonrası merkeze bağlı Uzuntarla köyü kırsalında terör örgütü PKK'lı terörist grup belirlenmişti. Bunun üzerine Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu güvenlik gerekçesiyle kapatılmış, karadan Jandarma Komando ile Özel Hareket timleri, havadan ise F-16 ve silahlı İHA'larla operasyon düzenlenmişti. Akşam ve sabah yapılan iki operasyonda aralarında örgütün sözde üst düzey yöneticilerinin de olduğu tahmin edilen 8 terörist ölü olarak ele geçirilmişti.

8 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Tunceli Valisi Tuncay Sonel, "Teröristlere yaptığımız operasyon kapsamında dün akşamdan itibaren kapattığımız Tunceli-Pülümür-Erzincan yolu an itibariyle trafiğe açıldı" dedi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri

İstanbul Havalimanı’nda Uyuşturucu Operasyonu
Edirne’de 227 Kilogram Uyuşturucu Yakalandı