Artık Ormanda tek başına yaşayan adam!

Balıkesir Gönen'in bir dağ köyüne yıllar önce şehirde yaşarken açık kalp ameliyatı olduktan sonra karar verip göçen youtube da aynı zamanda içerikler üreten AHMET ÇAKIR tek başına ormanda yaşıyor.

Hayvanları var, bungalow bir evi var, granit taşları ve ağaçları var.

Şifanın Adresi: Balıkesir'in Termal Cenneti Gönen

Balıkesir'in Marmara Denizi'ne yakın konumlanan şirin ilçesi Gönen, yüzyıllardır bilinen şifalı kaplıcalarıyla Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biridir. "Kaplıcalar Diyarı" olarak da anılan Gönen, özellikle romatizmal rahatsızlıklar, cilt hastalıkları ve sinir sistemi rahatsızlıkları gibi pek çok derde deva olan mineralli sularıyla ünlüdür.

Gönen, sadece termal sularıyla değil, aynı zamanda sakin atmosferi ve doğal güzellikleriyle de dikkat çeker. Yeşillikler içindeki yürüyüş parkurları, temiz havası ve huzurlu ortamı, ziyaretçilerine hem bedensel hem de ruhsal bir yenilenme fırsatı sunar. Modern kaplıca tesisleri, konforlu konaklama seçenekleri ve yöresel lezzetleriyle Gönen, sağlığına düşkün olanların ve şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettiği bir kaçış noktasıdır.

Bu şifalı sularıyla Balıkesir'in Gönen ilçesi, dinlenmek, şifa bulmak ve doğayla iç içe huzurlu bir zaman geçirmek isteyen herkesi ağırlamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

1

Seyahat Haberleri

Bir insan bu kadar ürünü nasıl yetiştirebilir?
Aslında Piknik Yapmak İçin Gelmişti! Muhteşem Bir Çiftlik Kurdu!
Bodrum'da Keçileri Kaçırmadan Yaşayan Fransız Kadının Çiftliğindeyiz!
Arazisi 40 Yıl Önce Alınan Taş Evleri Olan Süper Çiftliği Gezdim!
Şehri terkedip 300 yıllık bir konağı yaşam alanına çevirdi!