Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30.Bölüm Fragmanı İzle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 30.Bölümünde neler olacak? Barbaroslar dizisinin yeni bölümü olan 30.Bölümünü perşembe akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hızır, Kara Hasan, Piri Reis, Murad ve leventler Kelemez’i kana bulayan Şahbaz ve Piero’yu yakalamayı başarmış, İlyas’ın suçsuz olduğunu ve katliamın perde arkasına Gabriel’in saklandığını ispatlamışlardı. Modon’un fethedilmesi ardından kaçmaya yeltenen Gabriel’i Oruç Reis’in kılıcı durdurmuştu. Gabriel ölecek midir? Diğer yandan topraklarına sığınan Şahbaz ile Piero’nun kaçırılmasıyla gururu çiğnenen Don Diego, Oruç ve Hızır’dan krallıklarına ait olan Endülüslü kölelerin teslim edilmesini istemiş ve aksi takdirde Kelemez’de bir katliam başlatacağını söylemişti. Don Diego teklifini kabul etmeyen Oruç ve Hızır’dan intikamını nasıl alacaktır? Kelemez’e bir saldırı yapacak mıdır? Meryem ve Isabel’i esir alıp köle olarak satmayı isteyen Rosa bu arzusuna ulaşacak mıdır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 30.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de TRT 1’de...


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

Walker 4.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle
Young Sheldon 7.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle
Station 19 7.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
Grey’s Anatomy 20.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
9-1-1 7. Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle