Çavdarhisar’da okul servis şoförlerine eğitim

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde trafik ekipleri tarafından, okul servis araçları ve taşımalı servis eğitim araçları şoförleri için bilgilendirme...

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde trafik ekipleri tarafından, okul servis araçları ve taşımalı servis eğitim araçları şoförleri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çavdarhisar 100. Yıl İlkokulunda yapılan toplantıya, servis şoförleri katıldı. Bilgilendirme toplantısında Çavdarhisar trafik ekipleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya sunum yaptı.

Okul servis araçlarının karıştığı trafik kazalarıyla mücadele etmek ve taşımacılık faaliyetlerinin disiplin altında tutulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda, eğitim öğretim yılı süresince öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında ulaşımlarının sağlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Toplantıda, Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya, "Servislerin ve şoförlerin uyması gereken mevzuatları anlatarak, kuralların trafik ekipleri ile birlikte takipçisi olacaklarını ve öğrenci taşımacılığı alanında başta emniyet kemeri olmak üzere gerekli prosedürlerden asla taviz verilmeyecek" diye konuştu. YD - EFE)

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Yüz Yüze Eğitim Ertelendi !
Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi’nden Türkiye Birinciliği
Öğrenciye Özel Online Eğitim
Çocuklar Olası Bir Hastalık Belirtisinde Okula Gönderilmemeli!
Kardeş Eli Derneği´nden Eğitime Destek