Ekin Koç Kimdir?

Ekin Koç bu defa hayat sırları dizisinde karşımıza "burak" olarak çıkıyor. Başrollerini Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç paylaşıyorlar. Daha öce muhteşem yüzyıl dizisinde onu "I. Ahmed" karakteriyle tanımıştık.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç un rol aldığı hayat sırları dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da hayat sırları dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Ekin Koç "burak" ve Hazar Ergüçlü "seher" karakteri ile karşımızda olacak.

Star Tv dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan hayat sırları dizisi yakında star tv ekranlarında olacak.

Hayat Sırları Dizisi Konusu da ilginizi çekebilir. İdealleri olan yönetmen Burak ile son derece başarılı olan avukat Seher’in sancılı aşk öyküsüne ve Seher’in ailesinin sürprizlerle dolu hayatına odaklanıyor. Bir yanda Seher ile Burak’ın yürek burkan tutkulu aşk öyküsüne diğer yanda ise Kuzgun ailesinin sıcacık ve sevgi dolu hayat öyküsüne tanık olacağız. Bu sevgi dolu aile an gelecek temelinden sarsılacak ve yavaşça yaklaşan tehlike ummadık bir zamanda hayatlarını tepetaklak edecek. İstanbul’da gözden uzak bir semtte açtıkları lokantada hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi ne olursa olsun ayakta ve hayatta kalmaya devam edecek.

Hayat Sırları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde hayat sırları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Ekin Koç Kimdir | Muhteşem Yüzyıl | Hayat Sırları

Ekin Koç (d. 21 Haziran 1992, Antalya), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Ekin Koç, Antalya’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyuncu Vahide Perçin‘den oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı.

Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali & Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır. Kasım 2015'te Star TV'te yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır.

Ekin Koç Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2015             Senden Bana Kalan    Özgür    Başrol oyuncu
2015             Ali ve Nino    Mehmed    
2013             Sana Bir Sır Vereceğim    Tilki    Başrol oyuncu
2014             Benim Adım Gültepe    Seyfi    
2015-2016    Muhteşem Yüzyıl: Kösem    I. Ahmed    Başrol oyuncu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

Walker 4.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle
Young Sheldon 7.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle
Station 19 7.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
Grey’s Anatomy 20.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
9-1-1 7. Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle