Görme Engelliler Destek Bekliyor

Türkiye Beyazay Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Arıkan, konaktaki dernek binalarının tadilatı için hayırseverlerden destek istedi.

Türkiye Beyazay Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Arıkan, konaktaki dernek binalarının tadilatı için hayırseverlerden destek istedi.

Arıkan, kendi mülklerine ait olan İzmir Beyazay Derneğinin çatı izalasyonu, iç ve dış cephe boyası gibi tadilatlarının yapılması gerektiğini söylerek hayırseverlerden destek istediğini söyledi. Eğitimden, istihdama, spordan, sağlığa yaşamın her alanındaki engelleri kaldırmak adına yürüttüğü projelerle kamu yararına faaliyet gösteren beyazay derneği, Online Eğitim İle Engelleri Aşıyoruz, Birlikte Yürüyoruz, Eğitim Her Engeli Aşar, Körlüğün Geleceği, Sınır Tanımayan Engelliler Turkuaz, Aydınlan Aydınlat, Engelli Kariyeri, e -ticaret, Mobilişi(ti)m gibi birçok projeyi hayata geçirdi. Değişen şartlara paralel olarak yurt genelinde yürüttüğü projelerin yanı sıra, Avrupa Birliği tarafından desteklenen Engelli Yakınlarına Eğitim Projesini de tamamlayarak engelli yakınlarına istihdam sağladı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Teletubbies adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?
Rüzgar Gibi Geçti filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarını kazanan Hattie McDaniel 1940'taki ödül töreninde neden oyuncu kadrosundan ayrı salonun arka tarafında oturtulmuştur?
1900 yılında yapılan Paris Olimpiyatları ve en son yapılan Tokyo Olimpiyatları hariç tüm yaz olimpiyatları hangisine denk gelmiştir?
2012'de Zac adlı bir papağan bir dakikada kaç teneke içeçek açarak Guinness Dünya Rekorlarına girmiştir
Roma Mitolojisi: Tarpeia Kayası Hikayesi