Güçlükonak Koçtepe Köyü

Koçtepe köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Koçtepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Koçtepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Koçtepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Koçtepe köyü son dakika gelişmeleri, Koçtepe köyüne özgü yemekler, Güçlükonak Koçtepe köyünün tarihi, Koçtepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Koçtepe köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Koçtepe, Şırnak ilinin Güçlükonak  ilçesine bağlı bir köydür. Şırnak iline 84 km, Güçlükonak ilçesine 14 km uzaklıktadır.

Koçtepe, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Koçtepe köyü resimleri ve Koçtepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Koçtepe Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Koçtepe Köyünde doğan biri var mı?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri