İdlib'de 2 askerimiz şehit, 3 askerimiz yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza rejim unsurları tarafından açılan ateş neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır" denildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, harekat bölgesinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, rejim unsurları tarafından ateş açıldığı belirtildi.

Bölgede tespit edilen hedeflerin ateş destek vasıtalarıyla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılığın verildiği ve hedeflerin tahrip edildiği vurgulanan açıklamada, gelişmelerin takip edildiği ve gerekli tedbirlerin alındığına dikkati çekildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personellerimiz için acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kent İ̇çi Trafik Alarm Veriyor
Prof. Dr. Oğuz Bayraktar Kimdir?
Hiperaktivite Bozukluğu (dehb) Nedir?
Barış Pehlivan’ın Ardından Gazeteci Serhan Asker De Gözaltına Alındı!
Veteriner Hekime Sopa Ve Ateşli Silahla Saldırı