İdlib'de kahreden haber! 1 Şehit 2 Yaralı

İdlib’de 5 Haziran 2020 tarihinde, zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İdlib’de 5 Haziran 2020 tarihinde, zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bölgede tespit edilen hedefler ateş destek vasıtalarımızla derhal ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kent İ̇çi Trafik Alarm Veriyor
Prof. Dr. Oğuz Bayraktar Kimdir?
Hiperaktivite Bozukluğu (dehb) Nedir?
Barış Pehlivan’ın Ardından Gazeteci Serhan Asker De Gözaltına Alındı!
Veteriner Hekime Sopa Ve Ateşli Silahla Saldırı