İkizler Memo Can 23. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

İkizler Memo Can 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı. İkizler Memo - Can dizisinin yeni bölümü olan 23. Bölümünde neler olacak? İkizler Memo Can 23. Bölümünü cumartesi akşam Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

İkizler Memo Can dizisinin yeni bölümü olan 23. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İkizler Memo Can, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan İkizler Memo Can dizisi 23. Bölüm yeni fragman izle…

İkizler Memo Can 23. Bölüm İzle

Çocuklar, Bedir’in peşine düşer!

Tekgöz oyununu oynayan Bedir ortadan kaybolmuştur. Çocuklar, Bedir’in peşine düşer.  Çiğdem’in kuzeni Alya birkaç günlüğüne onlara misafir olarak gelir.

23 Nisan şenlikleri için Urfa’dan İstanbul’a gelen küçük ağa Şehmuz da malikhanede misafir edilir. Alya ile tanışan ağa Şehmuz, onu çok beğenir.

23 Nisan şenlikleri için Urfa’dan İstanbul’a gelen küçük ağa Şehmuz, malikanede misafir olur!

Mahmut eski aşkı Fahriye ile görüşür. Yaren ise Mahmut ve Fahriye’nin ilişkilerini kıskanır. Onlara engel olmaya çalışır. Osman ise Mahmut’tan kurtulmak için bu ilişkiyi destekler.

Osman yolda giderken bir çanta görür. İçi ağzına kadar para doludur. Osman’ın paralarla imtihanı çok olaylı olacaktır.

İkizler Memo Can dizisinin yeni bölümü olan, 23. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. İkizler Memo - Can Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İkizler Memo Can dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Kanal D’de...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

Walker 4.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle
Young Sheldon 7.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle
Station 19 7.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
Grey’s Anatomy 20.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
9-1-1 7. Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle