iPhone 7 Kasa Görselleri Sızdı!

Apple'ın tasarımsal açıdan büyük yenilik yapmasını beklediğimiz iPhone 7 modelinin kasa görselleri sızdı. Bakalım iPhone 7 ile tasarım ne kadar değişiyor?

Ana serilerde tasarımsal açıdan değişikliğe gitmesiyle bildiğimiz Apple, iPhone 7 ile bu geleneğini sürdüreceğe benziyor. Ancak ana serilerde tasarımın baştan aşağı yenilenmesine alışıksanız iPhone 7 bu beklentilerinizi suya düşürebilir. Bugüne kadar sızdırılan, tasarım açısından iPhone 6/6s ile neredeyse aynı olan iPhone 7 görsellerine bir yenisi daha eklendi.

4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı iPhone 7 modeli bu yıl da bizleri bekleyecek. Ancak isim politikasında yine bir değişiklik olacak. iPhone 7 Plus modeli yerine fiyatı ile iyi kötü bir araba parasına denk olması beklenen iPhone 7 Pro Eylül ayında karşımıza çıkacak. iPhone 7'de tek kamera iPhone 7 Pro modelinde ise iki adet kameranın yer alacağı bu sızıntı ile yine doğrulanmış oldu.

Tasarım açısından iPhone 7'yi sızıntılar doğrultusunda değerlendirecek olursak; Apple'ın çok eleştiri alacağını ve HTC'nin M9 ile girdiği zor döneme Apple'ın da girebileceğini söyleyebiliriz. Ancak Apple kullanıcılarının sadakati firmanın zor günler geçirmesine engel olabilir. Bu tasarımla iPhone 7 üretilse bile..

Henüz iPhone 7 ve iPhone 7 Pro'nun teknik özellikleri açısından bir sızıntı bulunmuyor. Ancak iPhone 7 ile kameranın birkaç iyileştirmenin dışında değişmeyeceğini, RAM miktarının aynı kalacağını ve işlemci de ciddi hız artışının olacağını söyleyebiliriz. 128 GB depolamanın yanında 256GB depolama seçenekli bir iPhone 7 Pro görmemiz de ihtimaller arasında yer alıyor.

yazarEnder Öztürk

SDN-ShiftDelete.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sosyal Medyada Paylaşmamanız Gereken 10 Konu
Türkiye’nin İlk Yerli Ve Milli Haberleşme Uydusu Türksat 6a
Iot Çözümleri Karbon Ayak İzini Azaltmada Önemli Rol Oynayacak
Teknofest’e Yeni Yarışma Eklendi
Teknopark İstanbul, Patentli Firma Sayısıyla Üst Üste Üçüncü Kez Türkiye Birincisi