Kadın Millilerden Eylül Ayında Yedide Yedi

Kadın Milli Takımlarımız, Eylül ayında büyük bir başarı grafiği sergiledi. UEFA Uluslar C Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Kadın Milli Takımı, ilk maçlarında Gürcistan’ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek harika bir başlangıç yaptı....

Kadın Milli Takımlarımız, Eylül ayında büyük bir başarı grafiği sergiledi. UEFA Uluslar C Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Kadın Milli Takımı, ilk maçlarında Gürcistan’ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek harika bir başlangıç yaptı. Ardından Elazığ’da oynanan maçta Litvanya’yı 2-0 mağlup ederek altı puan topladı ve grubun zirvesine oturdu.

U19 Kadın Milli Takımı da Erzurum’da Estonya ile iki özel maçta mücadele etti. İlk karşılaşmada rakiplerine 3-2 üstünlük sağlayan Ay Yıldızlılar, ikinci mücadeleyi de 4-3 kazanarak mükemmel bir performans sergiledi. UEFA Gelişim Turnuvası’nda Kuzey Makedonya’da düzenlenen etkinlikte ise U15 Kız Milli Takımı şampiyonluğa ulaştı. Turnuvaya ev sahibi ülke karşısında 5-0’lık bir galibiyetle başlayan Milliler, ikinci maçlarında Estonya’yı 2-1 yendi. Kapanış müsabakasını ise Romanya karşısında 1-0’lık skorla kazanarak toplamda 9 puan elde etti ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Bu sonuçlarla birlikte, Milliler Eylül ayında oynadığı 7 karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

19. Uluslararası Katılımlı Türk Spor Hekimliği Kongresi
İmece Usulü İle Yarışçı Oldu Şimdi Sponsor Arıyor 
Nilüfer Belediyespor Cev Challenge Kupası’na Galibiyetle Başladı
A Milli Hentbol Kadın Takımı, Karadağ’a Yenildi
Türkiye Oturarak Voleybol Milli Takımları, Avrupa Şampiyonası’nda İlk Maçlarına Çıktı