Kara Sevda 36.Bölüm Fragmanı 21 Eylül Yeni Sezon

Kara Sevda 36.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 36. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 36. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 35. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 36. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 36. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.
 
Kemal ile Asu’nun nişan gecesi, Ozan’la Zeynep’in polisler tarafından yakalanmasıyla adliyede noktalanır. Tam da Emir’in planladığı gibi Ozan hemen nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanır.  Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir. Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır.