Kısa Çalışma Ödeneği Bayramdan Önce Yatacak Mı?

Kısa çalışma ödeneğinin 1 ay daha uzatılması ile birlikte vatandaşlarımız kısa çalışma ödeneğinin 2020 Kurban Bayramı öncesi yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki Kısa Çalışma Ödeneği Bayramdan Önce Yatacak Mı? işte detaylar...

Kısa Çalışma Ödeneği için İŞKUR’a 3.6 milyon personel için başvuruldu. Bu kişiler uzun zamandır maaşlarının bir kısmını devlet tarafından alıyor. Ödemeler işsizlik sigortası fonu üzerinden karşılanıyor.

Uzatılma kararı 1 Temmuz’dan itibaren, uygulaması biten iş yerleri bakımından uygulamanın bittiği tarihten, uygulamanın devam ettiği iş yerleri için de bitiş tarihinden başlamak üzere bir ay uzatıldı.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ YATACAK MI?

Kısa çalışma ödeneğin 1 ay daha uzatılması ile birlikte vatandaşlar kısa çalışma ödeneğinin 2020 Kurban Bayramı öncesi yatıp yatmayacağını araştırıyor.

Bu ayki ödemelerin Haziran sonuna çekilmesi ile bu ihtimal çok güçlendi. Kısa çalışma ödeneğinin uzatılması ile henüz resmi bir karar olmasa da ödemelerin bayram öncesi olacağı neredeyse kesin gibi. Fakat bu kararın önümüzdeki bir iki hafta içinde resmileşmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Makdis Pırlanta 14’üncü Yılında Perakende Ağını Genişletecek
Johnson Health Tech Türkiye’de 3 Markasıyla Büyüyecek
Cüneyt Arkın: “Üreterek Milli Mücadelesini Verenlere Omuzdaş Olmalıyız”
Memur Ve Emekliye 1000 Tl Zam Verilmeli
Pandemi Döneminde Paletlerde Antibakteriyel Özellik Öne Çıkıyor