Kocaali Çakmaklı Köyü

Çakmaklı Köyü haberleri, Kocaali Çakmaklı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çakmaklı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Çakmaklı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocaali Çakmaklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çakmaklı köyü son dakika gelişmeleri, Çakmaklı köyüne özgü yemekler, Kocaali Çakmaklı köyünün tarihi, Çakmaklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çakmaklı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çakmaklı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çakmaklı köyü resimleri ve Çakmaklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocaali Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocaali Sakarya Arası Kaç Km? Kocaali Hava Durumu? Kocaali Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Kocaali Çakmaklı Köyünde doğan biri var mı? Kocaali Doğumlu Ünlüler Kimler?

ÇAKMAKLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Çakmaklı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir mahalledir.

12/11/2012 tarihli yeni büyük şehir kanunu ile köy iken Kocaali ilçesine bağı mahalle yapılmıştır.

Sakarya il merkezine 70 km, Kocaali ilçesine 18 km uzaklıktadır. Mahallenin iklimi, Batı Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi fındık tarım na dayalıdır hayvancılığa ihtiyaca yöneliktir.Mahallede, ilköğretim okulu var ancak kullanılmamasının yanı sıra taşımalı eğitimden faydalanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. ancak 4 km uzaklıktaki Kestanepınarı mahallesinde sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol yarı (stabilize) asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon Adsl vardır.

📷

Kocaali Çakmaklı Köyü Resimleri

Çakmaklı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çakmaklı köyü resimleri ve Çakmaklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

1

Sakarya Haberleri