Samsun’da Minik Kulaçlar, 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

Samsun Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu'ndaki yaz spor okulu etkinliğinde minik kulaçlar, ellerinde Türk Bayrakları ile yüzerek 15 Temmuz Şehitleri'ni andı.

Samsun Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu'ndaki yaz spor okulu etkinliğinde minik kulaçlar, ellerinde Türk Bayrakları ile yüzerek 15 Temmuz Şehitleri'ni andı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın himayelerinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz spor okulunun minik yüzücüleri, 15 Temmuz Şehitleri'ni unutmadı. Samsun Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen kursta öğrenciler, ellerinde Türk Bayrakları ile havuza girdi. 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde ülkenin dört bir yanında yapılan anma etkinliklerine bir yenisini ekleyen minik kulaçlar, yarı olimpik havuzda Türk Bayrakları ile yüzdü. Çocuklarını izleyen veliler, bu görüntü karşısında oldukça duygulanırken, alkışlarla onlara destek verdi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı