Söz 84. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Söz 84. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Söz dizisinin yeni bölümü olan 84. Bölümünde neler olacak? Söz dizisinin yeni bölümü olan 84. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 84. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Söz dizisi 84. Bölüm yeni fragman izle…

Söz 84. Bölüm İzle

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.

Erdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yaralı halde iki ateş arasında kalan Dragan kendinde değildir. Yavuz ve Tim, Erdem komutanlarının hayatını kurtarmak için başka bir yol bulmak zorundadır.

Yavuz’un giderek ilerleyen rahatsızlığını Tim öğrenir. Komutanlarını yaşatmak için Dragan’ın yerini bildiği panzehire ihtiyaçları vardır. Her şey çok geç olmadan panzehire ulaşmak için bir plan yaparlar. Ama bu planın işlemesi için önce Dragan’a ulaşmak zorundadırlar.

Önemli adamlarını tek tek kaybeden Dost artık en büyük hamlesini yapma vakti geldiğine karar verir. Sınırımızda kurulacak bir terör devleti için gerekirse büyük bir çatışmayı göze almıştır. Ama Tim ve askerlerimiz bu hamle için hazırdır.

Söz dizisinin yeni bölümü olan, 84.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Söz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Söz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

Walker 4.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle
Young Sheldon 7.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle
Station 19 7.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
Grey’s Anatomy 20.Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle
9-1-1 7. Sezon 4.Bölüm Fragmanı İzle