Van Sarıharman Köyü

Sarıharman köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Sarıharman köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Sarıharman köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Sarıharman köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıharman köyü son dakika gelişmeleri, Sarıharman köyüne özgü yemekler, Çaldıran Sarıharman köyünün tarihi, Sarıharman köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıharman köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 135 km, Çaldıran ilçesine 16 km uzaklıktadır.

Sarıharman köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Sarıharman köyü resimleri ve Sarıharman köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıharman Van arası kaç km? Sarıharman köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Sarıharman köyünde doğan biri var mı? Sarıharman Doğumlu Ünlüler Kimler?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri