Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu 9 Ağustos’taki Genel Kurul’a Dikkat Çekti

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Yeşilgiresun Belediyespor'un 9 Ağustos tarihinde Genel Kurul yapacağını vurgulan Aksu, "Türkiye'nin çok önemli takımları ile aynı ligde mücadele ediyoruz. Giresun için çok büyük bir tanıtım kanalı. Yeşilgiresun Belediyespor Anadolu'nun basket sevgisinin temsilcisi. Giresun'un basket sevgisinin başarısı. Yeni sezon için sponsor arayışlarımız devam ediyor. Bazı firmalarla görüşüyoruz. Ancak kesinleşen bir şey yok. Takımımız önümüzdeki sezonda Giresunluları gururlandıracak şekilde ligde mücadele edecek. Bu takım belediyenin değil, Giresun'un takımıdır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Aksu, Genel Kurul'da yeni yönetimin belirlenmesi ile beraber bazı konuların netleşeceğini söyleyerek, "Kimse endişe etmesin bu takımı yaşatacağız" dedi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı