Setenay Cankat nereli ve kaç yaşında? Setenay Cankat Kimdir? Setenay hangi takımlı?

Setenay Cankat nereli ve kaç yaşında? Setenay Cankat Kimdir? Setenay hangi takımlı?

Setenay Cankat’ın sosyal medyada gündem olmasının ardından kullanıcılar Setenay Cankat Kimdir? Setenay Cankat nereli ve kaç yaşında? sorularının yanıtını merak ediyor.

A Spor ekranlarında yaşanan spor yorumcusu ile sunucu arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan olayın ardından kurum önce yorumcu Göktuğhan Argın’ın sonra da sunucu Setenay Cankat’ın işine son verildiği iddia edildi.

SETENAY CANKAT KİMDİR?

31 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelen Setenay Cankat’ın burcu, İkizler’dir. İzmir’de doğmuştur, anne tarafından aslen Selanik Göçmeni, baba tarafından ise aslen Çerkes’tir. İsmi’de Çerkez kökeninden gelen Setenay’ın anlamı Çerkezlerin Prensesi olarak adlandırılmaktadır. Çocukluk yılları İzmir’de geçmiştir.

İlkokul ve Ortaokulu İzmir’de okuyan Setenay Cankat daha sonra İstanbul’a yerleşmiş ve Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi ve Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde eğitim almıştır. Ayrıca Vahide – Altan Gördüm, Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde, Sahne Sanatları Ve Oyunculuğu Bölümünde eğitim görmüştür.

Üniversite’den üstün başarı belgesi ile mezun olan Setenay Cankat ATV Haber’de stajer olarak görev yapmış daha sonra ATV’nin A Haber bölümü’nde 2011 yılından itibaren muhabir olarak görev almıştır. Günümüzde A Spor ekranlarında Akşam Spor’u programını sunmaktadır.

2017 yılında 6. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde Yılın En iyi Spor Spikeri seçilmiştir.

SETENAY CANKAT HANGİ TAKIMLI?

Ünlü sunucu Setenay Cankat’ın Beşiktaş taraftarı olduğu biliniyor…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.