Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm Fragmanı 27 Mayıs

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm Fragmanı, Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü pazar akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sevda Kuşun Kanadında, yeni bölümleriyle ... günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında 5. Bölüm yeni fragman izle

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü pazar akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Sevda Kuşun Kanadında Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sevda Kuşun Kanadında dizisi yeni bölümleriyle yakında TRT 1’de...

SEVDA KUŞUN KANADINDA 4.BÖLÜM  FRAGMANI İZLE

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştırmak ister.

İşgal sonrası Beyazıt Kulesi’ne kızıl bayrak çeken solcuların bu provokatif eylemini Zafer en iyi şekilde kullanmak için fitili ateşler, polise işgali sonlandırma emrini verir. Polisin üniversiteye sert biçimde girmesi sonucu kızı Tümay hastanelik olur.

Arif Tümay’ın durumu duyar duymaz hastaneye gider. O sırada Zafer, hastanede iyi bakılamayacağından, kızını kendi evine götürmeye karar verir. Zafer yarı baygın Tümay’ı evine götürünce Nesteren de bu durumu Esma’ya karşı kullanmak için sinsi bir plan yapar.

Zeynep ve Mustafa cephesinde de gerginlik had safhaya ulaşır. Arif’in halası Müberra, Hüsnü Bey’in ve çocukların karşı çıkmasına rağmen yeğeni Arif ile kızı Zeynep’i baş göz etmenin hayalini kurar. Müberra Zeynep’in itirazlarından ve hareketlerinden şüphelenip odasını karıştırınca Mustafa’dan gelen mektupları bulur.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 3.BÖLÜM İZLE

Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebinde silah bulunması sonucu gözaltına alınır. Tümay ve Ömer, Arif’in suçsuz olduğunu bildiklerinden olaya müdahale ederler ancak sonuç değişmez. Bunun üzerine Tümay, Arif’in haksız yere içeri alındığını anlatıp, babasından (Zafer) yardım ister.
 
Zafer, Tümay’ın isteğiyle Esmalarda aile yemeğine kalır. Bu durum Nesteren’i çıldırtır. Yemeğin sonunda Tümay, beklenmedik bir durumla yüzleşecektir.
 
Bu arada Milli Türk Talebe Birliği’nde, işgal altındaki Hukuk Fakültesi’ne girmeye çalışan Cuma hakkında alınan infaz kararı tartışılmaktadır. Fakülte işgaline karşılık Ömer’in başını çektiği Ülkücüler de karşı bir hamlenin kararını alırlar. Arif ise bu işgal durumuna karşı çıkar ve fakülteye doğru harekete geçer.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar