Sevilen oyun serisi Resident Evil dizi oluyor!

Sevilen oyun serisi Resident Evil dizi oluyor!

Netflix Resident Evil dizisini resmen açıkladı! Resident Evil ne zaman yayınlanacak? Konusu nedir? 

Geçtiğimiz haziran ayında Sony tarafından sunulan PlayStation 5 etkinliğinde serinin 8. ana oyunu Resident Evil Village resmi olarak duyurulmuştu. Diğer yandan Capcom'un Resident Evil 4 Remake ile de uğraştığını biliyoruz. Ancak RE4 Remake için daha zaman var, çıkış tarihi 2022 olarak tahmin ediliyor. Fakat RE serisi hakkındaki dedikodular yalnızca oyun ile sınırlı değil. Netflix Cephesi yeni dizisi Resident Evil'i duyurdu. Dizinin 2 farklı zaman diliminde geçeceği kesinleşti. 

rere1.jpg

İşte senaryo detayları ve çıkış tarihi.

Üstte belirttiğimiz gibi dizi 2 farklı zaman diliminde geçecek bunlardan biri henüz ergenlik çağlarında New Raccoon City'ye yerleşen Jade ve Billie Wesker'i izleyeceğiz. Çocuklar, yerleştikleri bu yerin aslında göründüğünden çok daha fazlası olduğunu, babalarınsa dünyayı yok edebilecek bilgileri sakladığını öğrenecekler.
İkinci zaman dilimi ise bizleri Jade'in 30 yaşındaki haline götürecek. İlk zaman diliminin 10 yıl sonrasına götürecek ikinci dilimde, dünyada yaklaşık 15 milyon insan kalmış olacak. Dizinin bu bölümünde, 15 milyon insanın 6 milyar civarında "T" virüsüyle enfekte olmuş yaratıklarla başa çıkma mücadelesini izleyeceğiz. İşte Jade de yaratıklarla mücadele edicek insanlardan birtanesi olacak. Dizi hakkında Netflix cephesi net bir çıkış tarihi açıklamadı ancak buzamana kadar elde ettiğimiz bilgilere göre dizinin ilk sezonu 1'er saatlik 8 bölümden oluşacak. Constantin Film'den Robert Kulzer ve Oliver Berben dizinin yapımcılığını üstlenecek.

Oyun ve Teknoloji Editörü
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.