Sgk’dan Kayıt Dışı Mesajı

Sgk’dan Kayıt Dışı Mesajı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, kayıt dışı istihdamla ilgili olarak çok ciddi çalışmalar yürüttükleri dile getirerek, “Vatandaşlarımızı kayıt dışı çalışmanın zararları konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi. Bağlı, geç

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, kayıt dışı istihdamla ilgili olarak çok ciddi çalışmalar yürüttükleri dile getirerek, “Vatandaşlarımızı kayıt dışı çalışmanın zararları konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bağlı, geçtiğimiz günlerde Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. SGK Başkanı Bağlı başkanlığında yapılan toplantı, Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin İl Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda il müdürlüklerinde verilen hizmetler, karşılaşılan sorunlar ve sorunların çözüm önerileri görüşüldü. Kayıt dışı istihdamla mücadele konusunda atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Her ay bölgesel düzeyde koordinasyon toplantıları yaparak çalışmaları yerinde görme fırsatı bulduklarını ifade eden Başkan Bağlı, vatandaş memnuniyetini artırmak adına titiz ve özverili bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Başkan Bağlı, kayıt dışı istihdamla ilgili olarak çok ciddi çalışmalar yürüttükleri dile getirerek, “Vatandaşlarımızı kayıt dışı çalışmanın zararları konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi. Toplantının ardından İl Müdürlüğündeki servisleri gezerek hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Bağlı, burada personel ve vatandaşlarla sohbet etti.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.