Shameless 8.Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Shameless dizisinin 8. Sezon 3.Fragmanı yayınlandı. Shameless’ın 8. sezon 3. bölümü 19 Kasım 2017 (Pazar) tarihinde yayınlanacak.

Shameless dizisinin yeni bölümü olan 8.Sezon 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Shameless , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Shameless dizisi 8.Sezon 3.Bölüm yeni fragman izle…

Shameless, 9 Ocak 2011 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan aile temalı Amerikan televizyon dizisi. Eleştirmenler tarafından övgüler alan dizi Amerika'da yüksek reyting dereceleri elde etmiştir. Değişik kategorilerde ödüller almış, defalarca Emmy'e aday gösterilmiş, misafir oyuncu Joan Cusack  "Komedi Dizisi En İyi Misafir Kadın Oyuncu" dalında 2015 Emmy Ödülü kazanmıştır.

Shameless Konusu | Shameless theme

Chicago'nun varoş bir semtinde geçen dizi; altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesinin zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri burkan hayatlarını anlatılmaktadır. Evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr bir o kadar da belayı üstüne çeken karakter. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar anlatılmaktadır. Cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu ve benzeri öğelere sahiptir.

Shameless Konusu Oyuncuları | Shameless Players

Frank "Frankie" Gallagher-William H. Macy    

6 çocuğun babasıdır. Pek babalık yaptığı söylenemez. Frank alkolik, bencil ve narsist biridir. Fakat ara sıra iyi biri olabilmektedir. Çoğu zamanını Kev'in çalıştığı bar olan Alibi'da geçirir.Shameless (utanmaz) kelimesi onun için yaratılmış gibidir.Hatta bir kere ailesini ihbar etmiştir.

Fiona Gallagher-Emmy Rossum    

6 çocuğa bakan kişidir.. Kardeşlerinin vasisidir. Steve-Jimmy-Jack ortalıktan kaybolunca yeni patronuyla ilişki yaşamaya başlamıştır. Daha sonra patronunu, erkek kardeşiyle aldatınca terkedilmiştir. 5. sezonda grubu olan bir solistle flört etmekteyken flörtünün sevgilisi olduğunu öğrenir. Sonra ilginç şeyler gelişir ve o grubun başka bir üyesi olan Gus ile evlenir. Ardından Sean ile takılmaya başlamıştır.

Jimmy Lishman (Steve, Jack)-ustin Chatwin    

Fiona'nın eski sevgilisi. Ailesi zengin ve kültür düzeyi yüksek bir ailedir. Fakat Steve onlar gibi olmayı sevmemektedir.Önceleri araba hırsızıyken sonradan tekrar tıp fakültesine gitmek ister. Bu yüzden Fiona ile arası açılmıştır. Daha sonra evli olduğu ve adının Jimmy olduğu ortaya çıkar. 5. sezonda ise Jack olduğu görülür. Kim olduğu ve ne iş yaptığı hala muammadır.

Carl Gallagher    Ethan Cutkosky    

Ailenin Liam'dan sonra en küçük erkek çocuğudur. Şiddet yanlısıdır ve tehlikeli şeyler yapar. Bunun yüzünden sürekli okulundan atılma tehlikesi geçirir.Korkusuz ve asidir. Uyuşturucu satmaktan 1 yıl ıslah evinde yatmıştır çıktığında ise Afro-Amerikan gibi davranır ve silah satmaya başlar.

Phillip "Lip" Gallagher    Jeremy Allen White    

Ailenin en büyük erkek çocuğudur. Çok zekidir, bu nedenle para kazanmak için başkalarının adına sınavlara girmektedir. İlk sezon Karen ile birliktedir fakat daha sonra Mandy ile çıkmaya başlar.3.Sezon finalinde MIT'ye girmiştir. Üniversitede ise oda arkadaşının sevgili olan Amanda'yla birlikte olmaya başlar.

Ian Gallagher    Cameron Monaghan    

Ailede Phillip'den sonra en büyük erkektir. Eşcinseldir. Amerikan Deniz Kuvvetleri'ne katılmak istemektedir ve bunu gerçekleştirmek için ağabeyi Lip'in kimliğine bürünerek orduya katılır. Sonra asker kaçağı olarak geri döner. Bir dönem Mickey ile birlikte olmuşlardır. Annesi Monica gibi bipolar hastasıdır.

Liam Gallagher

Evin en küçük erkek çocuğudur. Sessiz sakin uyumlu biridir. Fiona yüzünden ağır bir travma atlatır.Ten rengi yüzünden kimse Frank'in oğlu olduğunu düşünmez ancak o Frank'in oğludur.

Deborah-"Debbie,Debs" Gallagher

Emma Kenney    

Ailenin en küçük kızıdır. Zekidir. Kendinden çok başkalarını düşünür ve dürüst biridir. Steve-Jimmy-Jack'nin gizli sırlarını bilmektedir.Ergenlik dönemine girdikçe Fiona ile arası açılmıştır. Ne olursa olsun ailesine sadık bir kızdır. Sonradan hamile olduğunu öğrenir.

Monica Gallagher-Chloe Webb    

Evin annesidir fakat çocuklarını küçük yaşta terketmiştir. Bir süre eve lezbiyen olarak geri döner ancak hastalığı yüzünden tekrar gider bu bütün çocuklarını daha fazla yaralar. Daha sonra Ian'ı hapisten kaçırır ve onunla vakit geçirmek ister. Bir ara methaformin satan genç bir oğlan ile birlikte olur. Ne olursa olsun Frank'a aşıktır.Ve 7. sezonda beyin damarının patlaması sonucu ölmüştür.

Samantha "Sammi"
Slott    Emily Bergl    

Frank'in başkasından olma kızıdır. Chuckie isimli bir oğlu vardır. Babasını ne yaparsa yapsın çok sever. Biraz psikopatdır.Diziye Frank'in karaciğer ihtiyacı ortaya çıkınca girmiştir. Carl'ı hapse attırmış, Ian'ı asker kaçağı olduğunu ihbar edip onu tutuklattırmıştır. Bu yüzden Gallagherlar tarafından hiç sevilmez.

Chuckie Slott

Sammi'nin oğludur. 13 yaşındadır. Geri zekalıdır. Uyuşturucu satmak suçundan hapiste yatmıştır.
Peggy Gallagher    Louise Fletcher    Frank'in annesidir.Açık gözlü ve huysuzdur.Hapise girmezden önce met laboratuvarı işletmiştir.Dizide 1. sezon da hapiste mahkum olarak görünmüş 2. sezonda ise sağlık nedenlerinden ötürü hapisten çıkmıştır. Frank'e işlerini yaptırır, azarlar.Frank ondan çok korkar ve ölmesini ister, hatta Frank'i yaralamış, Sheila ile tartışmıştır.Sonrasında kanser olduğu ortaya çıkmıştır. Sheila'ya kendisini yastıkla boğup öldürmesini söylemiş.Sheila da onu yastıkla boğmuş, öldürmüştür.

Veronica -"V" Fisher Shanola Hampton    

Ailenin yan komşusudur. Özgün biridir. Kev ile birliktedir ve renkli bir cinsel hayatları vardır. Fiona ile çok iyi anlaşır ve aileyi çok sever.Kevin ile bebek yapmaya karar verirler fakat hamile kalamayacağını öğrenince çok değişik bir yol denerler. Ancak daha sonra hamile kalır hem de üçüz bebeklere. Hamileliği sırasında birini kaybeder şu anda Amy ve Gemma adında iki tane kızı vardır.

Kevin "Kev" Ball Steve Howey    

Ailenin yan komşusudur. Veronica"V" ile birliktedir ve bir barda çalışmaktadır. Frank sürekli Kevin'in çalıştığı barda takılmaktadır. Stan öldükten sonra barı ona miras bırakır. Fakat Stan'in oğlu bunu kabul etmez. Kev onu haklı bulur ve barı kendine kiralatır.Kızlarına çok düşkün bir babadır.

Karen Jackson    Laura Slade Wiggins    Mahallenin oynak kızıdır. Herkesle birlikte olur. Sevgilsi Lip'i kötü bir şekilde terk eder. Asyalı bir çocuktan olma Down sendromlu çocuğunu kabul etmeyip evden kaçmıştır. Araba çarpmasıyla bir komaya girmiştir. Vücudunda kalıcı hasarlar ve hafiza kaybı oluşmuştur. Jody ile mahalleden ayrılmıştır.

Mickey
"Micky" Milkovich- Noel Fisher    

Ian'ın sevgilisi. Mahallenin sert çocuğudur.Kardeşleri ile birlikte herkese bela olurlar. Ian Gallagher'a başta bela olmuştur fakat daha sonra ona aşık olur. Babası bunu öğrenir ve bir hayat kadınıyla birlikte olmaya zorlar. Kadın hamile kalır böylece bir çocuğu olur. Daha sonra Kev'in yönettiği barda herkesin içinde eşcinsel olduğunu açıklar. Ian Gallagher ile ilk başlarda aralarında sadece cinsel birliktelik olsa da ilişkileri bir süre sonra duygusal ilişkiyede dayanır. Ian tarafından terk edilir.

Sheila Jackson    Joan Cusack    

Karen'in annesidir. Kocası evi terketmiştir ve kızları Karen'ın yaptıklarından sonra intahar etmiştir. Çok yardımsever birisidir. Sheila'nın dışarı çıkma korkusu vardır bu yüzden sokağa çıkamamaktadır. Fakat daha sonra bu korkuyu yenmiştir.Karen gittikten sonra yalnız kalmıştır. Bir süre Gallagherlar ile ilgilenmiştir. Daha sonra internetten bulduğu bir kızılderili ile yakınlaşır. Adamın yeğenlerini çok sever onları evlat edinmek için Frank ile evlenir. Fakat evlat edinemezler. Bir süre sonra karavanıyla mahalleyi terk eder.

Mandy Millkovich    Emma Greenwell    

Mahallenin asi kızıdır. Ian'ın eşcinsel olduğunu ilk öğrenen kız Mandy'dir ve her zaman onun yanında durur. Lip'e aşıktır. Bir süre birlikte olurlar ancak Lip Mandy'nin hareketlerinden boğulur ve ona kötü davranır. Lip için üniversite başvurusunu o yapmıştır böylece Lip'in hayatını kurtarmıştır. Lip'ten sonra şiddet yanlısı bir ile birlikte olur. Adamın onu dövmesine rağmen onunla birlikte mahalleden ayrılır.

Kashmir "Kash" Pakistani Pej Vahdat    

Kash Market sahibidir. Linda ile evlidir. 4 tane çocuğu vardır. Müslümandır. Ayrıca eşcinseldir. Bir süre çalışanı Ian ile birlikte olmuştur. Ian'dan ayrılınca bir daha görülmez.

Linda Pakistani    Marguarite Moreau    

Kash'ın karısıdır. Kocasının eşcinsel olduğunu öğrendikten sonra rezil olmaması için ondan bir kez daha hamile kalır. Ian ve Kash ayrıldıktan sonra bir daha görülmez.

Anthony
"Tony" Markovitch-Tyler Jacob Moore 
   

Mahallenin polisidir. Fiona'ya aşıktır. Bu yüzden Steve ile araları kötüdür. Biraz ana kuzusudur ancak Fiona ile tek gecelik yaşadığı bir ilişkiden sonra hayatına yön vermeye başlar.

Eddie
"Ed"- Jackson

Joel Murray    

Karen'in babası Sheila'nın kocasıdır. Karısının sapık fantezilerine ve kızının oynaklığına dayanamaz ve intihar eder.

Ethel    Madison Davenport    

Kev ve V'nin geçici olarak evlat edinmesi sonucu mahalleye taşınmıştır. Sapık bir tarikatın üyesidir ve kocasını 8 kız ile paylaşmaktadır. Kev ve V sayesinde gerçekleri biraz olsun görmüştür. Malik isminde bir oğlana aşık olmuş ve onunla birlikte mahalleden ayrılmıştır.

Shameless  dizisinin yeni bölümü olan, 8.Sezon 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak Showtime dan izleyebilirsiniz. Shameless Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Shameless dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Showtime da...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar