Siirt Bağlıca Köyü

Siirt Bağlıca Köyü

Bağlıca köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Bağlıca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Bağlıca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Siirt Bağlıca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bağlıca köyü son dakika gelişmeleri, Bağlıca köyüne özgü yemekler, Siirt Bağlıca köyünün tarihi, Bağlıca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bağlıca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün eski adı, Kürtçede "salkımtepe" anlamına gelen Girauşe olarak geçmektedir.

Köy; Siirt il merkezine 20 km uzaklıktadır.

Bağlıca, Siirt ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bağlıca Köyü Resimleri ve Bağlıca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Siirt Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bağlıca Siirt Arası Kaç Km? Siirt Hava Durumu? Siirt Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Bağlıca Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.