Siirt Kemerli Köyü

Siirt Kemerli Köyü

Kemerli köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Kemerli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Kemerli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Siirt Kemerli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kemerli köyü son dakika gelişmeleri, Kemerli köyüne özgü yemekler, Siirt Kemerli köyünün tarihi, Kemerli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kemerli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

1928 yılındaki kayıtlarda köyün adı Kıyvık olarak geçmektedir. Köyün adı sonradan "Kemerli" olarak değiştirilmiştir. Daha önceleri Siirt ilinin Eruh ilçesine bağlı olan köy, 28 Haziran 2014 tarihinde Siirt ilinin Merkez ilçesine bağlandı.

Siirt il merkezine 31 km uzaklıkta olan köy, Eruh ilçe merkezine 57 km uzaklıktadır.

Kemerli, Siirt ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kemerli Köyü Resimleri ve Kemerli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Siirt Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kemerli Siirt Arası Kaç Km? Siirt Hava Durumu? Siirt Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Kemerli Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.