Siirt Pınarca Köyü

Siirt Pınarca Köyü

Pınarca köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Pınarca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Pınarca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Siirt Pınarca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pınarca köyü son dakika gelişmeleri, Pınarca köyüne özgü yemekler, Siirt Pınarca köyünün tarihi, Pınarca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pınarca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1928 yılı kayıtlarında Kürtçede "sarı saman" anlamına gelen Kezer olarak geçmektedir.

Köy; Siirt il merkezine 13 km uzaklıktadır.

Pınarca, Siirt ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pınarca Köyü Resimleri ve Pınarca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Siirt Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Pınarca Siirt Arası Kaç Km? Siirt Hava Durumu? Siirt Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Pınarca Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.