Silopi Üçağaç Köyü

Silopi Üçağaç Köyü

Üçağaç köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Üçağaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Üçağaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Üçağaç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Üçağaç köyü son dakika gelişmeleri, Üçağaç köyüne özgü yemekler, Silopi Üçağaç köyünün tarihi, Üçağaç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Üçağaç köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Üçağaç, Şırnak ilinin Silopi  ilçesine bağlı bir köydür. Köy üç kardeşten çoğaldığı için Üçağaç ismini almıştır.Silopi ilçesine 13 km uzaklıktadır.

Üçağaç, Şırnak ilinin Silopi ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Üçağaç köyü resimleri ve Üçağaç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Üçağaç Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Üçağaç Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.